Met dank aan…

Langs deze weg wil Sint Nicolaas en zijn pieten eenieder bedanken die de intocht in de Kolk van Bovenkarspel, op zondag 16 november 2016, mogelijk hebben gemaakt;

Onze sponsoren, hofleveranciers en gulle gevers:
St. Jongerenbeweging Oud PapierGrent GevelrenovatieBaggerbedrijf West FrieslandDe FlexwinkelWerkcon BVUnivé Hollands Noorden, Deen Supermarkten, E. Visser en zonen, Eetcafé De BurenKarel BloembollenAutoschade Hogendoorn, Rijkhoff en Partners, Fa. E. de Wit en zn., Loodgietersbedrijf Jb. Bakker, schildersbedrijf Van Rensch, Sinnige Stukadoors,Bloembollenbedrijf Jan de Wit en zonen, C. Hoff accountantskantoorAannemingsbedrijf J. Kuin B.V.Auto TotaalBetonvlechtwerk Broersen en Van der Plasse, Boon Tuinservice, Bouwbedrijf SikkensJohn Brandhoff TweewielersDavid Zwart DranghekkenverhuurDe HoutexpertDe Twee Heren, Timmerbedrijf Dick van Osch, Kerner For Fit Animals, Dirk de Wit mode, Familie B. Huver, Fruitkwekerij ’t Keetje, G. Oud en Zn. Tulips BV, Garage Peerdeman, Gebr. A. de Wit BV, Gebr. de JongGermacoG-J Rood HovenierHuisman BVIJsselmuiden SanidrômeJumbowood Houthandel, Van den Mosselaar juwelierKeukencentrum Stede Broec, Kruisdijk Timmerwerken en InterieurbouwLeo Broersen montageLoodgietersbedrijf J. Kuperus,   Loonbedrijf Fa. Kok, Lowie Bakker schilderwerken, M.J.M. de Wit TransportTuincentrum en Hoveniersbedrijf MaartensMABO-lifting, Mts. W. Zwaan, Mts. J. Boon, Nibo Installatietechniek, Raymond van DijenRob de WitSDG SchilderwerkenStukadoorsbedrijf M. Greiner, Swagerman Wonen, Toolstra bouwbedrijfRemondis (Kuiper Containers)Van den Mosselaar modeschoenen, VOF Bouw 85, Woonwinkel ’t Klooster, Timmerbedrijf J. Stam,  Deinum’s Catering, Rob en Alie Diemel, Cafetaria de Botter, Flora BarMinisnackbar, Mts. Klein, Rioolservice West-FrieslandHuid en Voetverzorging Carla Dekker, Barry en Wendy Buis-Henstra, Wiersma Structuurspuitbedrijf, Enkhuizen Aannemings Bedrijfdrukkerij BorBo, Spar Schrama, Brood en Banket Botman, Bakkerij RoodKeurslager Kees de HaanVandersterre Groep, vof Pé en Ada Weel.

Bedankt, mede namens alle kinderen en (groot)ouders die weer van de intocht hebben genoten!

Sint Nicolaascomité ’De Kolk’ i.s.m.
Stichting Jongerenbeweging Oud Papier Bovenkarspel