Net als voorgaande jaren, hebben we ook dit jaar weer een Pietendisco in de achterzaal van De Halve Maan!

De deur van de Pietendisco gaan open om 15.15 uur. Op dat moment zijn er al Discopieten aanwezig.

De Pietendisco is geschikt voor kinderen van 4 tot 10 jaar. Ouders mogen wel even mee naar binnen om hun kind(eren) naar binnen te brengen en op te halen, maar mogen niet blijven. Ouders zijn van harte welkom in het voorcafé, zodat de Pieten met zoveel mogelijk kinderen kunnen dansen. Alle kinderen krijgen bij binnenkomst een feestelijke verrassing en er is gratis limonade voor hen in de zaal.
Het wordt ongetwijfeld weer een feestje wat je niet wilt missen.

Wanneer Sinterklaas bij De Halve Maan aankomt feesten de Pieten buiten ook nog even lekker door. En een deel van de Pieten duikt ongetwijfeld gelijk de Pietendisco in! Dus wil je mee dansen met de Pieten; kom op tijd naar De Halve Maan.

Speciaal voor alle kinderen die niet naar de Pietendisco gaan, is er een “Meet & Greet” met Sinterklaas na afloop van de intocht bij De Halve Maan voor. Sinterklaas zal dan de tijd nemen om alle kleine kindjes een handje te geven, of samen op de foto te gaan.

De disco gaat open om 15.15 uur en duurt tot 16.30 uur.


Huishoudelijke mededelingen:

  • Wij adviseren ouders om een telefoonnummer op de arm van het kind te schrijven, in geval van nood.
  • Kinderen die de disco willen verlaten en hun ouder(s) opzoeken in het voorcafé, staan we toe – afhankelijk van hun leeftijd zal er iemand mee lopen.
  • De organisatie zal er op toezien dat er geen kinderen De Halve Maan verlaten zonder ouders.
  • In de zaal zullen twee grote bakken staan waar kinderen hun jas kunnen achterlaten. (De organisatie is niet aansprakelijk voor het zoekraken van jassen.)