Zing mee in het Sinterklaaskoor

Hou jij van zingen en vind je het leuk om bij de aankomst van Sinterklaas in de Kolk van Bovenkarspel op een unieke plek te staan, dan nodigen wij jou uit om plaats te nemen in ons Sinterklaas-kinderkoor!

Het Sinterklaaskoor zal ook dit jaar weer bestaan uit kinderkoor Het Kerspelkoor van de St. Martinuskerk én leerlingen uit groep 4, 5 en 6.

Er wordt geoefend op vrijdag 9 en 16 november van 15.15 tot 16.00 uur in de St. Martinuskerk, Hoofdstraat 205 (zij-ingang) te Bovenkarspel o.l.v. Annecatrien de Wit en Danny Liefting. En op zondag 18 november om 12.00 uur samen met Muziekvereniging Crescendo in het Pampusgebouw op de Kolk.

Er is plek voor zo’n 20 leerlingen, dus meld je snel aan via de mail: koor@intochtdekolk.nl  [vol=vol]

Comité Sint Nicolaasintocht ’De Kolk’, Bovenkarspel