Doe mee met onze Kleurplaten-actie!

Om deze ‘bijzondere’ Sinterklaasperiode toch wat kleur te geven, organiseren wij dit jaar wekelijks een nieuwe kleurwedstrijd. Doe jij ook mee?

Omdat het in deze tijd niet wenselijk is dat men er ‘onnodig’ op uit moet om een kleurplaat op te halen (of in te leveren), verspreiden wij onze gratis kleurplaten via de basisscholen in Bovenkarspel en Grootebroek.

Heb jij geen kleurplaat ontvangen? Dan kun je de kleurplaat hier vinden:
week 1 (14-20 november 2020)
week 2 (21-27 november 2020)
week 3 (28 nov.-4 dec. 2020)

De kleurplaat kun je digitaal inleveren door er een foto van te maken en deze te mailen naar kleurwedstrijd@intochtdekolk.nl. Vul de gegevens onder de kleurplaat goed en duidelijk in. Het is ook raadzaam deze gegevens én uw telefoonnummer te vermelden in de mail.

Om kans te maken op een leuke prijs, moet jouw kleurplaat elke week vóór vrijdag 15.00 uur bij ons binnen zijn, want dan kiezen wij de winnaars. Als jij één van de gelukkige winnaars bent, ontvang je per mail bericht hoe jij jouw prijs ontvangt. 

Tevens kiezen wij uit àlle inzendingen 3 winnaars die op zaterdag 5 december 2020 een leuke prijs thuis kunnen verwachten. 
Als je dus elke week meedoet, kun je totaal 4x kans maken om iets te winnen!