Browsing "algemeen"
okt 21, 2019 - algemeen    Reacties uitgeschakeld voor Zing mee in het Sinterklaaskoor

Zing mee in het Sinterklaaskoor

Hou jij van zingen en vind je het leuk om bij de aankomst van Sinterklaas in de Kolk van Bovenkarspel op een unieke plek te staan, dan nodigen wij jou uit om plaats te nemen in ons Sinterklaas-kinderkoor!

Het Sinterklaaskoor zal ook dit jaar weer bestaan uit kinderkoor Het Kerspelkoor van de St. Martinuskerk én leerlingen uit groep 4 t/m 7.

Er wordt geoefend op vrijdag 8 en 15 november van 19.00 tot 19.15 uur in de St. Martinuskerk, Hoofdstraat 205 (zij-ingang) te Bovenkarspel o.l.v. Sanne Hoffer en Jolanda Hoffer. En op zondag 17 november om 12.00 uur samen met Muziekvereniging Crescendo in het Pampusgebouw op de Kolk.

Er is plek voor zo’n 20 leerlingen, dus meld je snel aan via de mail: koor@intochtdekolk.nl  [vol=vol]

Comité Sint Nicolaasintocht ’De Kolk’, Bovenkarspel

mrt 1, 2019 - algemeen    Reacties uitgeschakeld voor Sinterklaasintocht 2019

Sinterklaasintocht 2019

679967_382079685207491_846585000_oNog even geduld en dan is het weer zover… Sint Nicolaas komt naar Bovenkarspel!

Maar het hele jaar zijn wij al bezig met het organiseren ervan. Nog voor de eerste vergadering heeft ons secretariaat al de vergunning aangevraagd en heeft de Pietenwerkgroep al contact gehad met Sint Nicolaas en zijn pieten. 
Op de eerste woensdag van september geven wij het startsein: dan komt onze organisatie bijeen om weer een nieuwe succesvolle sinterklaasintocht neer te zetten.

Dit jaar zal Sint Nicolaas op zaterdag 16 november 2019 aankomen in Nederland. Traditiegetrouw mogen wij de Goedheilig man een dag later verwelkomen in haven De Kolk in Bovenkarspel.

Bent u er ook bij op zondag 17 november 2019 om 13.00 uur in De Kolk van Bovenkarspel? Wij, en Sint en zijn pieten, hopen uiteraard op uw komst!

Voor de laatste informatie rondom onze intocht, zie ook ons Facebook-evenement; klik op ‘gaat’.

okt 11, 2015 - algemeen    Reacties uitgeschakeld voor Steun onze intocht

Steun onze intocht

U kunt de Sint Nicolaasintocht in Bovenkarspel ook steunen door één van de onze sinterklaasartikelen te kopen. Leuk om te geven of te krijgen én uw bijdrage komt volledig ten goede aan de intocht. 

Steun onze intocht; koop een Sinterklaas artikel in onze webshop met daarin onderandere onze felbegeerde UNIEKE brievenbussticker!

brievenbussticker