nov 19, 2021 - algemeen    Reacties uitgeschakeld voor Sponsoring intocht 2021

Sponsoring intocht 2021

Onze sponsorcommissie is al 2 jaar op rij niet op pad geweest, maar er zijn altijd mensen die hun blijk van waardering willen tonen door een financiële bijdrage te geven.

Draagt u Intocht Bovenkarspel ook een warm hart toe, dan kunt u gebruik maken van dit betaalverzoekje. Het bedrag is vrij in te vullen.
De link is geldig tot 16 november 2023.

Namens alle kinderen van Bovenkarspel en omstreken; bedankt voor uw bijdrage!

okt 22, 2021 - algemeen    Reacties uitgeschakeld voor Heb je het al gehoord?!

Heb je het al gehoord?!

679967_382079685207491_846585000_o

Op zondag 14 november 2021 wordt Sinterklaas weer verwacht in Bovenkarspel. De intocht van Sinterklaas in Bovenkarspel zal dit jaar wel anders zijn dan eerdere jaren. Helaas zal de aankomst in de haven niet doorgaan. Dat komt volgend jaar wel weer, als een gezellige drukte in de Broekerhaven weer mogelijk zal zijn.

Waar de Sint aankomt wordt nog geheimgehouden, omdat het nog onzeker is welke Corona-maatregelen er op de dag van aankomst gelden. De organisatie wil op voorhand voorkomen dat er een mensenmassa ontstaat bij de ontvangst van de Sint. Maar zeker is dat de Sint en zijn Pieten, die het voor de kinderen bekende uiterlijk zullen hebben, deze dag worden verwelkomd in Bovenkarspel en dat het publiek een uitgebreide kans krijgt om de Sint te begroeten.

Op de website en via social media zal de organisatie vanaf begin november elke dag een beetje duidelijker maken hoe de intocht van Sinterklaas zal verlopen en waar je het beste kan zijn om het mee te maken. Houd dus de website en de Facebook-pagina in de gaten voor alle updates.

Wil je weten waar je zondag moet wensen, dan kan je hier de rijm lezen.

nov 13, 2020 - algemeen    Reacties uitgeschakeld voor Doe mee met onze Kleurplaten-actie!

Doe mee met onze Kleurplaten-actie!

Om deze ‘bijzondere’ Sinterklaasperiode toch wat kleur te geven, organiseren wij dit jaar wekelijks een nieuwe kleurwedstrijd. Doe jij ook mee?

Omdat het in deze tijd niet wenselijk is dat men er ‘onnodig’ op uit moet om een kleurplaat op te halen (of in te leveren), verspreiden wij onze gratis kleurplaten via de basisscholen in Bovenkarspel en Grootebroek.

Heb jij geen kleurplaat ontvangen? Dan kun je de kleurplaat hier vinden:
week 1 (14-20 november 2020)
week 2 (21-27 november 2020)
week 3 (28 nov.-4 dec. 2020)

De kleurplaat kun je digitaal inleveren door er een foto van te maken en deze te mailen naar kleurwedstrijd@intochtdekolk.nl. Vul de gegevens onder de kleurplaat goed en duidelijk in. Het is ook raadzaam deze gegevens én uw telefoonnummer te vermelden in de mail.

Om kans te maken op een leuke prijs, moet jouw kleurplaat elke week vóór vrijdag 15.00 uur bij ons binnen zijn, want dan kiezen wij de winnaars. Als jij één van de gelukkige winnaars bent, ontvang je per mail bericht hoe jij jouw prijs ontvangt. 

Tevens kiezen wij uit àlle inzendingen 3 winnaars die op zaterdag 5 december 2020 een leuke prijs thuis kunnen verwachten. 
Als je dus elke week meedoet, kun je totaal 4x kans maken om iets te winnen!

okt 1, 2020 - algemeen    Reacties uitgeschakeld voor Intocht 2020 afgelast

Intocht 2020 afgelast

De intocht van Sinterklaas in Bovenkarspel gaat dit jaar niet door. De volle straten en de vele mensen bij de haven en langs de route, dat kan in deze tijd helaas niet. Volgend jaar [noteer in uw agenda: zondag 14 november 2021] hopen we er weer een mooi feest van te kunnen maken.

Comité Sint Nicolaasintocht ‘De Kolk’

okt 21, 2019 - algemeen    Reacties uitgeschakeld voor Zing mee in het Sinterklaaskoor

Zing mee in het Sinterklaaskoor

Hou jij van zingen en vind je het leuk om bij de aankomst van Sinterklaas in de Kolk van Bovenkarspel op een unieke plek te staan, dan nodigen wij jou uit om plaats te nemen in ons Sinterklaas-kinderkoor!

Het Sinterklaaskoor zal ook dit jaar weer bestaan uit kinderkoor Het Kerspelkoor van de St. Martinuskerk én leerlingen uit groep 4 t/m 7.

Er wordt geoefend op vrijdag 8 en 15 november van 19.00 tot 19.15 uur in de St. Martinuskerk, Hoofdstraat 205 (zij-ingang) te Bovenkarspel o.l.v. Sanne Hoffer en Jolanda Hoffer. En op zondag 17 november om 12.00 uur samen met Muziekvereniging Crescendo in het Pampusgebouw op de Kolk.

Er is plek voor zo’n 20 leerlingen, dus meld je snel aan via de mail: koor@intochtdekolk.nl  [vol=vol]

Comité Sint Nicolaasintocht ’De Kolk’, Bovenkarspel

okt 11, 2015 - algemeen    Reacties uitgeschakeld voor Steun onze intocht

Steun onze intocht

U kunt de Sint Nicolaasintocht in Bovenkarspel ook steunen door één van de onze sinterklaasartikelen te kopen. Leuk om te geven of te krijgen én uw bijdrage komt volledig ten goede aan de intocht. 

Steun onze intocht; koop een Sinterklaas artikel in onze webshop met daarin onderandere onze felbegeerde UNIEKE brievenbussticker!

brievenbussticker